Informatie

Musicentral biedt in Enschede muziekles op de volgende muziekinstrumenten: Gitaar, Drum, Zang en Piano/keyboard. De muzieklessen zijn voor jong en oud waarbij de docenten zoveel mogelijk de wensen van de leerling in de lessen proberen in te passen. Bij Musicentral staat plezier in het muziek maken voorop. Maak je keuze door op een van de instrumenten te klikken.

Locaties

Alle muzieklessen vinden plaats op een of meerdere locaties van de docenten. Musicentral heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk geschikte docenten te vinden die in de buurt les geven. Kijk onderaan deze pagina hoe dichtbij de docent van het instrument van jou keuze zijn lessen geeft.

Lesvormen

Je kan kiezen uit individuele-, duo- en groepslessen. Duo-, en groepslessen starten wanneer er genoeg aanmeldingen voor het instrument dat jij kiest. De duo’s en groepen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld. Als er tijdens duo-, en groepslessen niveauverschillen ontstaan, dan zal de docent tijdens lessen zoveel mogelijk differentiëren.

Tarieven

Afhankelijk van de lesvorm kan je het tarief bepalen wat jij betaalt voor jouw muzieklessen. Ben je onder de 21 jaar dan betaal je het basis bedrag. Ben je 21 jaar of ouder, dan betaal je de wettelijk verplichte 21% extra.

Akoestische gitaar, Elektrische gitaar, Basgitaar, Paddle steel gitaar & Ukulele

Gitaarles in Enschede

Musicentral biedt gitaarles voor alle leeftijden. De jongste leerling begon op 4 jarige leeftijd en de oudste leerling met 72 jaar. De docenten houden rekening met jouw wensen als je die hebt. Of je nu liever alleen les hebt of met anderen samen, liedbegeleiding wil leren of je wilt verdiepen in het klassieke werk, de docenten van Musicentral begeleiden je hier graag mee. Wil je direct beginnen, meld je dan aan via de knop die je hieronder ziet staan. Heb je eerste nog wat vragen, laat dit dan ook via het formulier weten. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Docenten

Neem contact met mij op

0 + 6 = ?

Drumles & Percussie

Drumles in Enschede

Musicentral biedt drumles voor alle leeftijden. De docenten houden rekening met jouw wensen als je die hebt. Of je nu liever alleen les hebt of met anderen samen, de docenten van Musicentral begeleiden je hier graag mee. Wil je direct beginnen, meld je dan aan via de knop die je hieronder ziet staan. Heb je eerste nog wat vragen, laat dit dan ook via het formulier weten. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Neem contact met mij op

7 + 0 = ?